Hoe interactief ben jij?

12 januari 2023 | Stadion Feyenoord Rotterdam

Volg een workshop, ontmoet nieuwe mensen uit jouw branche en start het nieuwe jaar met nieuwe kennis. Wil jij deelnemen? Schrijf je dan snel in via onderstaande button. Er zijn slechts 100 kaarten beschikbaar.

TicketsProgramma

Ticketinfo

Beschikbare plek(ken): 42
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

12
januari
09:30 - 17:00
Stadion Feyenoord Rotterdam

Bijscholingsdag 2023

Volg een workshop, ontmoet nieuwe mensen uit jouw branche en start het nieuwe jaar met nieuwe kennis. Wil jij deelnemen? Schrijf je dan snel in. Er zijn slechts 100 kaarten beschikbaar. Heb ...

Programma 2023

Onderstaand vind je het ochtend- en middagprogramma. De tickets zijn geldig voor de hele dag.
Wil je op de hoogte gehouden worden van dit event? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

OCHTENDPROGRAMMA

09:30 De Aftrap
10:30 Lezing van Erik-Jan Bakker (onderwerp wordt binnenkort bekend gemaakt)
11:00 Interactieve kennisquiz onder leiding van Roelof Hemmen
11:30 Lezing (spreker wordt binnenkort bekend gemaakt)
12:00 Lunch

MIDDAGPROGRAMMA

13:00 Het middagprogramma bestaat uit 3 rondes met diverse interactieve workshops

 • Workshop kennis onder leiding van Marco Zwagerman
 • Workshop externe deskundigheid (docent wordt binnenkort bekend gemaakt)
 • Workshop vaardigheden onder leiding van Bart Gevers

16:30 Paneldiscussie / podcast onder leiding van Roelof Hemmen
17:00 Afsluitende borrel – de 3e helft

7

Locatie

Stadion Feyenoord Rotterdam is de passende locatie voor dit event. Het thema van deze dag is ‘Hoe interactief ben jij?. En dat is natuurlijk een gegeven waar een voetbalclub als Feyenoord iedere dag mee te maken heeft. Als je dat wilt krijg je de mogelijkheid een kijkje achter de schermen te nemen om inspiratie op te doen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van dit event? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Sprekers & Docenten

Maak kennis met onze sprekers en docenten

Roelof Hemmen
Roelof Hemmen

Dagvoorzitter

“Ik ben op een podium net zo thuis als in een studio. In het Nederlands of in het Engels. Al 20 jaar. Het debat is mij dierbaar, een interview voor een volle zaal of in een online studio kan ongelooflijk intiem zijn, ik hou van interactie, en ik garandeer dat het ontstaat.”

Erik-Jan Bakker
Erik-Jan Bakker

Docent en senior rekenkundig expert

“Ooit afgestudeerd als medisch biologisch analist passen de werkzaamheden van rekenkundig expert mij zeer. Het vervaardigen van personenschadeberekeningen vereist een sterk analytisch vermogen en grote nauwkeurigheid.

De bijzonderheid van dit werk zit hem in de uitdaging om in elke casus de complexiteit te ontrafelen, de puzzelstukjes op de juiste plek te laten vallen, en dit vervolgens voor alle betrokken partijen begrijpelijk en transparant op papier te zetten. Het voornaamste doel van onze rapportages en berekeningen is om inzicht te geven, zodat partijen tot een gezamenlijke overeenstemming kunnen komen over de te vergoeden letselschade. Het geeft voldoening hier een bijdrage aan te kunnen leveren.”

Marco Zwagerman
Marco Zwagerman

Docent en LSA-advocaat

Marco is 31 jaar advocaat, waarvan ruim 26 jaar letselschadeadvocaat. Altijd stond hij pal voor de rechten van letselschadeslachtoffers.

“Ik ben ik steeds op zoek naar mogelijkheden om de positie van letselschadeslachtoffers te verbeteren. In procedures en daarbuiten. Zo ben ik 6 jaar voorzitter geweest van ASP. Maar ook door het opleiden van jonge advocaten en anderen probeer ik de rechtshulp aan letselschadeslachtoffer te optimaliseren.

Mijn aanpak kenmerkt zich door intensieve samenwerking met andere disciplines waarin het letselschadeslachtoffer als mens centraal staat. De grootste uitdaging is om het beste resultaat voor het letselschadeslachtoffer te bereiken. Dat is alleen mogelijk als glashelder is waar het slachtoffer behoefte aan heeft en wat de belangen zijn van de aangesproken partij. Dat is mijn belangrijkste les.”

Spreker ochtendprogramma
Spreker ochtendprogramma

Deze spreker wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Bart Gevers
Bart Gevers

Docent en eigenaar GOOconsult

Ernstig en met plezier geïnteresseerd in het ondersteunen van verbinding en ontwikkeling in al haar mogelijke verschijningsvormen. Mijn wens is mensen, groepen en organisaties te ondersteunen bij hun verlangen (weer) te kunnen verbinden met zichzelf en hun omgeving om het maximale van hun altijd immense potentieel naar buiten te kunnen laten komen. Tot ontwikkeling te laten komen…Na een aantal jaren zelf leiding te hebben mogen geven aan een middelgrote organisatie, ben ik inmiddels al weer ruim 20 jaar werkzaam als zelfstandig gevestigd organisatiepsycholoog. Ik geef mijn vakmanschap, passie en ambitie vorm door middel van werkzaamheden als consultant, (universitair) docent, trainer, coach, schrijver en programma-manager voor leiderschapsprogramma’s.

Visie en focus “de kunst van minimaal organiseren voor maximaal rendement”

Docent externe deskundigheid
Docent externe deskundigheid

Deze docent wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Voor dit event hebben wij slechts

kaarten beschikbaar.

Over Letsel Opleidingen

Wij bieden onderwijs specifiek toegespitst op de praktijk van de letselschadeprofessional. Onze docenten hebben ieder voor zich hun eigen kennis in de letselschadebranche. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat jij jezelf blijft ontwikkelen.

© 2019 – Letsel Opleidingen | Disclaimer | Privacy statement | Algemene voorwaarden