Kom je kennis vergroten op de LO Bijscholingsdag

12 januari 2023 | Locatie volgt

Volg een workshop, ontmoet nieuwe mensen uit jouw branche en behaal ook nog extra PE-punten. Wil jij deelnemen? Schrijf je dan snel in via voorinschrijving. Wij hebben dit event slechts 100 kaarten beschikbaar.

TicketsProgramma

Countdown

Beschikbare plek(ken): 100
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

12
januari
10:00 - 19:00

Bijscholingsdag 2023

Volg een workshop, ontmoet nieuwe mensen uit jouw branche en behaal ook nog extra PE-punten. Wil jij deelnemen? Schrijf je dan snel in via voorinschrijving. Wij hebben dit event slechts 100 ...

Programma 2023

Onderstaand vind je het ochtend- en middagprogramma. De tickets zijn geldig voor de hele dag.
Wil je op de hoogte gehouden worden van dit event? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

OCHTENDPROGRAMMA

09:30 Ontvangst
10:15 Spreker 1
11:25 Spreker 2
12:00 Lunch

MIDDAGPROGRAMMA

13:00 Workshop ronde 1
14:15 Workshop ronde 2
15:30 Workshop ronde 3
17:00 Borrel

Locatie

Wij hebben een bijzondere locatie uitgekozen voor dit event wat passend is voor onze branche. Deze locatie houden wij nog even als verrassing tot de kaartverkoop start. Je kan je wel inschrijven voor onze nieuwsbrief. Hierdoor blijf je op de hoogte van alle bekendmakingen van dit event.

Sprekers & Docenten

Maak kennis met onze sprekers en docenten

Roelof Hemmen
Roelof Hemmen

Dagvoorzitter

“Ik ben op een podium net zo thuis als in een studio. In het Nederlands of in het Engels. Al 20 jaar. Het debat is mij dierbaar, een interview voor een volle zaal of in een online studio kan ongelooflijk intiem zijn, ik hou van interactie, en ik garandeer dat het ontstaat.”

Marco Zwagerman
Marco Zwagerman

Docent en LSA-advocaat

Vanaf 1995 heb ik mij toegelegd op letselschadezaken. Kort daarna heb ik de Grotius specialisatieopleiding voor letselschadeadvocaten afgerond. Ik heb breed scala aan letselschadezaken behandeld, met een focus op arbeidsongevallen en beroepsziekten, medische fouten en overlijdensschade. Ook heb ik meegewerkt aan grote projecten als de Nieuwjaarsbrand in Volendam en MH17. In mijn carrière ben ik steeds op zoek naar mogelijkheden om de positie van letselschadeslachtoffers te verbeteren. Letselschade heeft een enorme impact: gezondheid, werk, relaties, in vrijwel alle aspecten van het leven werkt letselschade door. Mijn grootste drijfveer is het weer op de rails zetten van het leven van het letselschadeslachtoffer.

Francie Peters
Francie Peters

Docent en directeur Letsel Opleidingen

Na voltooiing van mijn studie rechtsgeleerdheid en daarna de postdoctorale studie Zeerecht, werkt ik sinds 1994 in de verzekeringswereld en vanaf 2002 ben ik werkzaam in het letselschadevak. Sinds 2009 hou ik mij heel intensief bezig met de ontwikkeling van het vak herstelcoaching. Ik ben er van overtuigd dat deze vorm van coaching een grote meerwaarde kan hebben in de afwikkeling van letselschadedossiers, met name van whiplashschades. Vanaf het begin ben ik betrokken bij de herstelcoachopleiding en ben ik docent van de inleidende module en van de module rapporteren van deze opleiding.

Erik-Jan Bakker
Erik-Jan Bakker

Docent en senior rekenkundig expert

Na afronding van mijn hbo-studie Medische Biologie ben ik als analist een aantal jaren werkzaam geweest bij diverse wetenschappelijke onderzoeksprojecten. Door omstandigheden heb ik een switch gemaakt naar de IT en heb ik vervolgens, na diverse opleidingen, als technisch projectleider gewerkt bij een groot automatiseringsbedrijf voor het uitvoeren van diverse migratietrajecten van IT-systemen. Het analyseren en doorgronden van complexe situaties, het vervolgens in kaart brengen van diverse mogelijke oplossingen met oog voor detail, zijn werkzaamheden die mij erg aanspreken en die ik met veel plezier doe. Als trainer maak ik studenten wegwijs in de wereld van de personenschadeberekeningen.

Bart Gevers
Bart Gevers

Docent en eigenaar GOOconsult

Ernstig en met plezier geïnteresseerd in het ondersteunen van verbinding en ontwikkeling in al haar mogelijke verschijningsvormen. Mijn wens is mensen, groepen en organisaties te ondersteunen bij hun verlangen (weer) te kunnen verbinden met zichzelf en hun omgeving om het maximale van hun altijd immense potentieel naar buiten te kunnen laten komen. Tot ont-wikkeling te laten komen…Na een aantal jaren zelf leiding te hebben mogen geven aan een middelgrote organisatie, ben ik inmiddels al weer ruim 20 jaar werkzaam als zelfstandig gevestigd organisatiepsycholoog. Ik geef mijn vakmanschap, passie en ambitie vorm door middel van werkzaamheden als consultant, (universitair) docent, trainer, coach, schrijver en programma-manager voor leiderschapsprogramma’s.

Spreker 1
Spreker 1

De sprekers worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Spreker 2
Spreker 2

De sprekers worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Voor dit event hebben wij slechts

100 kaarten beschikbaar.

Over Letsel Opleidingen

Wij bieden onderwijs specifiek toegespitst op de praktijk van de letselschadeprofessional. Onze docenten hebben ieder voor zich hun eigen kennis in de letselschadebranche. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat jij jezelf blijft ontwikkelen.

© 2019 – Letsel Opleidingen | Disclaimer | Privacy statement | Algemene voorwaarden