Hoe interactief ben jij?

2e editie - 2024

11 januari 2024 | Stadion Feyenoord Rotterdam

Volg een workshop, ontmoet nieuwe mensen uit jouw branche en start het nieuwe jaar met nieuwe kennis. Wil jij deelnemen? Schrijf je dan snel in via onderstaande button.

TicketsProgramma

Ticketinfo

Programma 2024

Onderstaand vind je het voorlopige ochtend- en middagprogramma. De tickets zijn geldig voor de hele dag.
Wil je op de hoogte gehouden worden van dit event? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

OCHTENDPROGRAMMA (voorlopig)

09:30 Ontvangst

10:00 De aftrap

10:20 Lezing 1: Jarno Krol | De risico’s van medisch kunstmateriaal

10:50 Deel 1 van de interactieve kennisquiz onder leiding van Roelof Hemmen

11:05 Pauze

11:15 Deel 2 van de interactieve kennisquiz onder leiding van Roelof Hemmen

11:30 Lezing 2: Erik-Jan Bakker | Pensioenstelsel

12:10 Lunch

MIDDAGPROGRAMMA (voorlopig)

Het middagprogramma bestaat uit 3 interactieve workshops. Het gaat daarbij om workshops op het gebied van Kennis, Vaardigheden en Externe Deskundigheid.

13:00 Workshopronde 1

14:15 Workshopronde 2

15:30 Workshopronde 3

16:40 Interactieve lezing van Peter Houtman over ‘Blessures in de topsport en de psychische belasting die daarbij komt kijken.’

17:10 Afsluitende borrel – de 3e helft*

*inclusief mogelijkheid rondleiding de Kuip (duurt ca. 45 minuten). Vooraf aangeven bij bestelling tickets.

7

Locatie

Stadion Feyenoord Rotterdam is de passende locatie voor dit event. Een club als Feyenoord heeft namelijk ook te maken met interactie en mogelijke letselschade. Het thema van deze dag is dan ook ‘Hoe interactief ben jij?’. Als je dat wilt krijg je de mogelijkheid een kijkje achter de schermen te nemen om inspiratie op te doen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van dit event? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Sprekers & Docenten

Maak kennis met onze sprekers en docenten

Roelof Hemmen
Roelof Hemmen

Dagvoorzitter

“Ik ben op een podium net zo thuis als in een studio. In het Nederlands of in het Engels. Al 20 jaar. Het debat is mij dierbaar, een interview voor een volle zaal of in een online studio kan ongelooflijk intiem zijn, ik hou van interactie, en ik garandeer dat het ontstaat.”

Peter Houtman
Peter Houtman

Gastspreker

Peter Houtman, bekend als oud-voetballer van onder andere Feyenoord en FC Groningen en sinds 2010 de stadion speaker bij Feyenoord is op de bijscholingsdag 2024 gastspreker en houdt zijn lezing over ‘Blessures in de topsport en de psychische belasting die daarbij komt kijken.’

Jarno Krol
Jarno Krol

Medisch adviseur bij de Bureaus

Als medisch adviseur volg je als het ware het hele letselschadetraject op de medische inhoud. Hierdoor krijg je steeds een beeld hoeveel impact ongevallen hebben op slachtoffers. Jarno is inmiddels een aantal jaren werkzaam bij deBureaus te Utrecht, een organisatie die het slachtoffer centraal stelt. De mogelijkheid tot persoonlijk contact met de slachteroffers is een kernwaarde voor hem. Het gaat immers om mensen niet om diagnoses.’

Nils Jonker
Nils Jonker

Advocaat

Nils Jonker is als advocaat verbonden aan Advocatenkantoor Zuiver Recht en is gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Hij procedeert en adviseert op dit rechtsgebied. Als gespecialiseerd LSA-advocaat behandelt hij o.a. veel letselschadezaken. Daarnaast is hij onderdeel van de Kwaliteitscommissie van de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA) en zet zich daarmee in om kwaliteit van de gespecialiseerd letselschadeadvocatuur te waarborgen. Nils geeft regelmatig lezingen en workshops over het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht.

Erik-Jan Bakker
Erik-Jan Bakker

Senior rekenkundig expert bij de Bureaus en docent rekencursussen

“Ooit afgestudeerd als medisch biologisch analist passen de werkzaamheden van rekenkundig expert mij zeer. Het vervaardigen van personenschadeberekeningen vereist een sterk analytisch vermogen en grote nauwkeurigheid. De bijzonderheid van dit werk zit hem in de uitdaging om in elke casus de complexiteit te ontrafelen, de puzzelstukjes op de juiste plek te laten vallen, en dit vervolgens voor alle betrokken partijen begrijpelijk en transparant op papier te zetten. Het voornaamste doel van onze rapportages en berekeningen is om inzicht te geven, zodat partijen tot een gezamenlijke overeenstemming kunnen komen over de te vergoeden letselschade. Het geeft voldoening hier een bijdrage aan te kunnen leveren.”

Bart Gevers
Bart Gevers

Docent en eigenaar GOOconsult

Ernstig en met plezier geïnteresseerd in het ondersteunen van verbinding en ontwikkeling in al haar mogelijke verschijningsvormen. Mijn wens is mensen, groepen en organisaties te ondersteunen bij hun verlangen (weer) te kunnen verbinden met zichzelf en hun omgeving om het maximale van hun altijd immense potentieel naar buiten te kunnen laten komen. Tot ontwikkeling te laten komen…Na een aantal jaren zelf leiding te hebben mogen geven aan een middelgrote organisatie, ben ik inmiddels al weer ruim 20 jaar werkzaam als zelfstandig gevestigd organisatiepsycholoog. Ik geef mijn vakmanschap, passie en ambitie vorm door middel van werkzaamheden als consultant, (universitair) docent, trainer, coach, schrijver en programma-manager voor leiderschapsprogramma’s.

Visie en focus “de kunst van minimaal organiseren voor maximaal rendement”

Jacqueline Bakker
Jacqueline Bakker

Docent en eigenaar Factum

Afgestudeerd ergotherapeut in 1988, o.a. een eerstelijns kinderergotherapiepraktijk gerund, 20 jaar eigenaar van Factum, werkzaam in het sociaal domein, interesse in de mens, het optimaliseren van eigen mogelijkheden bij tegenslagen zodat de cliënt verder kan met zijn leven, werkzaam als docent voor interne en externe opleidingen, waarbij de de brug tussen theorie en praktijk van essentieel belang is.

Terugblik 2023

Op 12 januari 2023 vond de eerste editie van de Letsel Opleidingen bijscholingsdag plaats in het Sparta stadion Rotterdam. De feedback aan het einde van de dag was overweldigend. We kregen enthousiaste berichten over de gegeven workshops en de inhoud hiervan. 

Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in op de vrijblijvende wachtlijst. Je ontvangt dan ook regelmatig updates van de Bijscholingsdag 2024.

Aftermovie 2023

Bekijk hier de aftermovie van de LO Bijscholingsdag 2023. Je kan deze video ook vinden op ons YouTube-kanaal.

 

Voor dit event hebben wij nog

kaarten beschikbaar.

Over Letsel Opleidingen

Wij bieden onderwijs specifiek toegespitst op de praktijk van de letselschadeprofessional. Onze docenten hebben ieder voor zich hun eigen kennis in de letselschadebranche. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat jij jezelf blijft ontwikkelen.

© 2019 – Letsel Opleidingen | Disclaimer | Privacy statement | Algemene voorwaarden