Coaching voor managers in de letselschade

Soms is het fijn om te kunnen sparren met iemand van buiten je organisatie. Iemand die niet alleen verstand heeft van het managementvak, maar die ook ervaring heeft in de letselschade.

 

Soms is het fijn om te kunnen sparren met iemand van buiten je organisatie. Iemand die niet alleen verstand heeft van het managementvak, maar die ook ervaring heeft in de letselschade. Veel van de docenten binnen Letsel Opleidingen zijn ook beschikbaar als coach.

Wij plannen altijd eerst een intakegesprek in, waarin jij kunt aangeven wat jij precies nodig hebt van jouw coach. Gaat het jou vooral om vakinhoudelijke verdieping, om ontwikkeling van managementvaardigheden of zoek je het meer in persoonlijke groei?

Het antwoord op die vragen is van belang om te bepalen welke coach het beste bij jou past. Als die coach eenmaal is gevonden, wordt een persoonlijk coachingstraject uitgestippeld, waarin ook afspraken worden gemaakt over de duur van jouw traject en de doelstellingen die je binnen dat traject wilt behalen.

Kosten
Er wordt een specifieke offerte uitgebracht op basis van de gemaakte afspraken.

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

DOCENT


Gerrit Hulsbergen
Eigenaar Pi-advise


Francie Peters
Directeur De Bureaus

Opleidingen ter inspiratie!