Entreetoets Letselschade

Ontwikkel je verder in het letselschadevak in je eigen tempo!

BESTEL HIER JE READER

Maak in je eigen tempo de basisbeginselen eigen van het letselschade vak.  Je ontvangt van ons een reader. Daarin wordt per vakgebied de stof behandeld die benodigd is om de eerste schreden te zetten in de letselschade. Je kunt elke maand examen doen voor alle onderdelen. Zo bepaal je zelf wanneer en voor welk onderdeel je examen wilt doen.

Er zijn in totaal 3 readers. In elke reader wordt een ander aspect van het letselschade vak behandeld.

Module Kennis
In deze reader wordt de juridische basiskennis behandeld die nodig is als je in het letselschade vak werkzaam bent. Je vindt er de relevante wetsartikelen, jurisprudentie en rechtsgebieden. De reader is samengesteld onder auspiciën van Eline Spijker, advocaat bij Beer Advocaten.

Module Vaardigheden
In deze reader worden de basisvaardigheden behandeld die nodig zijn als je in het letselschade vak werkzaam bent. Je vindt er relevante literatuur op het gebied van conflicthantering, onderhandelen en gespreksvaardigheidstechnieken. De reader is samengesteld onder auspiciën van Bart Gevers, eigenaar van GOO consult en Richard de Ridder, directeur van ICCN

Module Externe deskundigheid
In deze reader wordt dieper in gegaan op rekenvaardigheid, arbeidsdeskundigheid, medisch advies en herstelgerelateerde dienstverlening. De reader is samengesteld onder auspiciën van Erik-Jan Bakker, senior rekenkundig expert bij de Bureaus, Erwin Audenaerde, arbeidsdeskundige bij Trivium Advies, Jarno Krol, medisch adviseur bij de Bureaus, Jacqueline Bakker, caremanager bij Factum Advies en Francie Peters, herstelcoach bij de Bureaus.

Doelstelling:
Na het volbrengen van deze entreetoets ken je de basisbeginselen van het letselschadevak. Je hebt een solide basis om je verder in het vak te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van de opleiding tot NIVRE-expert Personenschade.

Interessant voor:
Schade-experts, schadebehandelaars, arbeidsdeskundigen, herstelcoaches

Vooropleiding:
Minimaal HAVO/VWO/ MBO-4

Deze entreetoetsen gelden als toelatingseis voor de opleiding tot NIVRE-expert Personenschade. Wil je daar meer info over? Meld je dan aan voor een van onze gratis voorlichtingsbijeenkomsten.

Inschrijven
Je kan via de inschrijfbutton de desbetreffende reader bestellen. Na betaling van deze reader ontvang je binnen 1 week deze module thuisgestuurd. Na ontvangst bepaal je zelf op welke datum je examen doet. Wij organiseren elke maand een examen voor alle modules.

De readers worden regelmatig geüpdatet. Heb je een reader besteld en moet je nog examen doen, dan krijg je automatisch de laatste versie van de desbetreffende reader toegestuurd. Examenvragen zijn altijd gebaseerd op de laatst uitgebrachte versie van de reader. Een nieuwe reader wordt niet later dan 4 weken voor een ingepland examen gestuurd.

(Her)examen
Als je de reader bestelt, is dat inclusief de kosten voor het eerste examen. Je bepaalt zelf op welke datum je examen wilt doen, je ontvangt hiervoor en mail in je mailbox. Doe je herexamen, let dan op dat je je inschrijft voor een herexamen. Je betaalt dan hetzelfde bedrag als voor een reader, maar ontvangt in plaats van de reader een waardebon van € 50,- te besteden bij een van de opleidingen van Letsel Opleidingen in je mailbox.

Nadat je een reader hebt aangeschaft heb je 1 jaar de tijd om een examen met goed gevolg af te leggen.

Heb je nog vragen , neem hiervoor contact met ons op. Wij wensen je veel leerplezier en succes bij je studie!

ONDERDELEN

Module Kennis

 

Module Vaardigheden

 

Module Externe deskundigheid

Opleidingen ter inspiratie!