Home Opleidingen Cursus Meer grip op je letselschaderegeling
Claudia Camu

Docent

Claudia Camu
Telefoon
030 204 10 90
Email
info@letselopleidingen.nl
INSCHRIJVEN

Trainingslocatie

BCN Utrecht
Daltonlaan 100, 3584 BJ Utrecht

Info over de opleiding

Lees verder

Datum

28 september 2022

Tijd

Inloop 30 minuten voor aanvang
09:00 - 16:00

Kosten

€659,00

Niveau

HBO

Cursus Meer grip op je letselschaderegeling

Van jou als letselschadeprofessional wordt er behoorlijk wat verwacht. Je hebt te maken met verschillende partijen die je op een positieve manier wil beïnvloeden, om vooropgestelde resultaten te bereiken.

De positieve invloed die je kan hebben op een betrokkene wordt groter wanneer je het gedrag van anderen snel doorziet. Hierdoor kun je jouw gesprekstactiek afstemmen op de situatie en snel schakelen tussen verschillende communicatiestijlen. Wanneer je dit toepast tijdens een gesprek landt de boodschap sneller én je communicatie heeft meer impact. Het resultaat: de ontvanger van jouw boodschap krijg je gemakkelijker mee in hetgeen je duidelijk wilt maken of wat je van iemand wilt weten. Dit geldt voor face-to-face gesprekken, maar zeker ook voor telefonisch en schriftelijk contact.

Kortom, naast de vakinhoud word je ook ijzersterk in de vorm én creëer je zelf het optimale regelingsklimaat. Zo weet je grip te houden op elke situatie, de regie (terug) te nemen, je comfortabel en overtuigend uit te drukken en krijg je anderen gemakkelijker met je mee.

Hoe beter de vorm, hoe beter de boodschap landt, hoe effectiever je kunt regelen en dát is Letselschaderegeling in Optima Forma!

Inhoud cursus
De cursus is opgebouwd uit 3 modules die elkaar opvolgen. De eerste cursusdag is een op zichzelf staande cursus. Wanneer je de smaak te pakken hebt is het mogelijk om module 2 en 3 te volgen voor een verbreding en verdieping van de onderwerpen.

Tijdens elke cursusdag maak je kennis met verschillende psychologische communicatiemodellen die je kunt toepassen om de letselschadepraktijk gemakkelijker te maken. Je komt tijdens de cursusdagen te weten welke communicatievormen het beste bij jouw authentieke persoonlijkheid passen. Vervolgens kun je deze vormen meenemen tijden het uitoefenen van je vak. Ook wordt er gewerkt met casussen uit jouw eigen werkveld. Hiermee kun je de aangereikte theorie direct toepassen op voorbeelden uit de praktijk. Alleen toegepaste kennis is immers van waarde.

De modules die aan bod komen tijdens de opleiding:
Module 1: Communicatie & Positief beïnvloeden
Module 2: Beïnvloeden als Aristoteles
Module 3: Meesterschap in doelgericht beïnvloeden

Interessant voor: Schade-experts, Schadebehandelaars, Letselschadeadvocaten, Arbeidsdeskundigen

Kosten
Prijs per module € 659,-*
*Ben je er zeker van dat je alle drie de modules wilt gaan volgen, dan profiteer je van een combinatiekorting. Bij gelijktijdige inschrijving van de 2e en 3e module krijg je €75,- korting.

Maatwerk/incompany
Met jouw volledige afdeling deelnemen aan de cursus zonder dat je de deur uit hoeft?
De cursus wordt ook aangeboden in maatwerk en incompany. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Inschrijven

Module 1: Communicatie & Positief beïnvloeden

28 september 2022

Beschikbaar Tickets: <span>12 </span>
Het Module 1: Communicatie & Positief beïnvloeden ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Module 2: Beïnvloeden als Aristoteles

Deze module kan alleen geboekt worden nadat je module 1 hebt gevolgd. Datum module: 26 oktober 2022

Beschikbaar Tickets: <span>12 </span>
Het Module 2: Beïnvloeden als Aristoteles ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Module 3: Meesterschap in doelgericht beïnvloeden

Deze module kan alleen geboekt worden nadat je module 1 en 2 hebt gevolgd. Datum module: 23 november 2022

Beschikbaar Tickets: <span>12 </span>
Het Module 3: Meesterschap in doelgericht beïnvloeden ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.