Selecteer een pagina
Remco Oranje

Docent

Remco Oranje
Telefoon
030 204 10 90
Email
info@letselopleidingen.nl
INSCHRIJVEN

Locatie

BCN Utrecht
Daltonlaan 100, 3584 BJ Utrecht

Next Event

QR Code

Datum

23 sep 2019

Tijd

Hele dag

Kosten

€ 449,-

Labels

1-Daagse cursus

Cursus Netwerken kun je leren

Kennis is macht, zegt men. Maar zonder kennissen is het een harde dobber om elke keer maar weer aan nieuwe relaties te komen. Een goed netwerk biedt kansen. Je kunt hierbij denken aan opdrachten, banen, projecten, fusies, personeel, kennis, nieuwe klanten of goederen. De beste kansen worden meestal eerst gedeeld binnen het eigen netwerk voordat ze überhaupt naar buiten komen!

Er zijn diverse manieren en mogelijkheden om te netwerken. Dat kan in de vorm van gestructureerde bijeenkomsten, maar een ieder heeft wel eens gestaan in een zaal bij een tafel met een drankje en een nootje waarbij je het zelf maar moest regelen. Hoe ga je hier in de praktijk mee om? In deze cursus leer je netwerken bij  diverse netwerkgelegenheden. Belangrijk onderdeel is het in kaart brengen van jouw eigen netwerk. Welke eigenschappen heb je verder nodig om succesvol te netwerken. Hoe stel je jezelf in staat om het geen verloren tijd te laten zijn, maar haal je het beste en meeste eruit?

In deze cursus is ook aandacht voor 10 ijzersterke LinkedIn Tips om er ook voor te zorgen dat je op LinkedIn je netwerk en eigen positie goed voor elkaar hebt! Uiteindelijk gaat het er om niet meer zelf een boodschap te verkopen, maar om er voor te zorgen dat je boodschap gekocht wordt. Daarnaast gaan ook nog werken aan je pitch!

Social Media is een tool,
netwerken is een skill

Cursus van 1 hele dag
Datum: Maandag 23 september 2019

 

Evenement boeken

Cursus Netwerken kun je leren 1-daagse cursus

In deze cursus leer je netwerken bij  diverse netwerkgelegenheden

Available Tickets: 14
The Cursus Netwerken kun je leren ticket is sold out. You can try another ticket or another date.