Home Opleidingen Cursus Wat is de kleur van jouw gedragsstijl? NIEUW!
Remco Oranje

Docent

Remco Oranje
Telefoon
030 204 10 90
Email
info@letselopleidingen.nl
INSCHRIJVEN

Trainingslocatie

Letsel Opleidingen
Europalaan 500, 3526 KS Utrecht

Info over de opleiding

Lees verder

Datum

27 september 2022

Tijd

Inloop 30 minuten voor aanvang
10:00 - 17:00

Kosten

€499,00

Niveau

HBO

Cursus Wat is de kleur van jouw gedragsstijl? NIEUW!

In deze cursus staat een “Kleurentest” centraal; welke kleuren (drijfveren) motiveren jou als persoon. Een heel goed werkende manier om je klanten, betrokkenen, contactpersonen, collegae en jezelf beter te leren kennen. We werken met 7 kleuren en aan de hand van de uitslag van een mini assessment gaan we aan de slag om je gunfactor en je stijlflexibiliteit te vergroten. Het levert als extra bonus ook nog een veel betere interne communicatie op.

“Als je alleen met je ogen kijkt dan zie je niet alles”. De wereld draait snel en we worden steeds meer onbewust getraind om snel een aanname te doen in plaats van verder te kijken en eerst een paar objectieve vragen te stellen of heel goed te luisteren. We gunnen ons eigenlijk de tijd niet. Meestal besparen we de tijd dan op de verkeerde zaken. Tijdens deze dag ontdek je uiteraard je eigen gedragsstijl en nog belangrijker, de gedragsstijl van je collega, klant of gesprekspartner. Je leert om gaan met deze gedragsstijlen en je bent na afloop beter in staat om de ander te  motiveren en/of te begrijpen. Dit bevordert de sfeer, de communicatie en het resultaat.

De theorie is gebaseerd op de onderzoeken van dr. Graves, waarin de gedragsstijlen (drijfveren) onder worden verdeeld in 7 Kleuren (stijlen/ drijfveren).
Na deze dag ben je in staat om deze 7 kleuren te herkennen en om pro-actief om te gaan met de motieven en drijfveren die achter deze kleuren zitten.

Deze cursus is Inclusief een drijfverentest en een boek waarin dieper op de theorie wordt ingegaan.

Doelstelling:
Na afloop van deze cursus kun je je eigen gedragstijl benoemen en begrijpen. Daarnaast kun je ook de gedragsstijl van een ander beter analyseren en interpreteren. Dat leidt er toe dat je uiteindelijk effectiever en pro-actiever kunt opereren.

Interessant voor: Directeuren, Managers, Leidinggevenden, Letselschadeadvocaten, Schadebehandelaars, Schade-experts, Arbeidsdeskundigen, Herstelcoaches.

Vooropleiding Minimaal HAVO / VWO / MBO-4

Inschrijven

Cursus stijlflexibiliteit

In deze cursus staat een “Kleurentest” centraal; welke kleuren (drijfveren) motiveren jou als persoon. Een heel goed werkende manier om je klanten, betrokkenen, contactpersonen, collegae en jezelf beter te leren kennen.

Beschikbaar Tickets: <span>8 </span>
Het Cursus stijlflexibiliteit ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.