Selecteer een pagina
Remco Oranje

Docent

Remco Oranje
Telefoon
030 204 10 90
Email
info@letselopleidingen.nl
INSCHRIJVEN
Letsel Opleidingen

Trainingslocatie

Letsel Opleidingen
Europalaan 500, 3526 KS Utrecht

Next Event

QR Code

Datum

07 sep 2020

Tijd

All Day

Kosten

€ 499,- (ex btw)

Labels

1-Daagse cursus

Cursus Stijlflexibiliteit

In deze cursus staat een “Kleurentest” centraal; welke kleuren (drijfveren) motiveren jou als persoon. Een heel goed werkende manier om je klanten, betrokkenen, contactpersonen, collegae en jezelf beter te leren kennen. We werken met 7 kleuren en aan de hand van de uitslag van een mini assessment gaan we aan de slag om je gunfactor en je stijlflexibiliteit te vergroten. Het levert als extra bonus ook nog een veel betere interne communicatie op.

“Als je alleen met je ogen kijkt dan zie je niet alles”. De wereld draait snel en we worden steeds meer onbewust getraind om snel een aanname te doen in plaats van verder te kijken en eerst een paar objectieve vragen te stellen of heel goed te luisteren. We gunnen ons eigenlijk de tijd niet. Meestal besparen we de tijd dan op de verkeerde zaken. Tijdens deze dag ontdek je uiteraard je eigen gedragsstijl en nog belangrijker, de gedragsstijl van je collega, klant of gesprekspartner. Je leert om gaan met deze gedragsstijlen en je bent na afloop beter in staat om de ander te  motiveren en/of te begrijpen. Dit bevordert de sfeer, de communicatie en het resultaat.

De theorie is gebaseerd op de onderzoeken van dr. Graves, waarin de gedragsstijlen (drijfveren) onder worden verdeeld in 7 Kleuren (stijlen/ drijfveren).
Na deze dag ben je in staat om deze 7 kleuren te herkennen en om pro-actief om te gaan met de motieven en drijfveren die achter deze kleuren zitten.

Deze cursus is Inclusief een drijfverentest en een boek waarin dieper op de theorie wordt ingegaan.

Cursus van 1 hele dag

Datum
7 September 2020 van 10:00 – 17:00 uur

Datum
2 November 2020 van 10:00 – 17:00 uur

Inlooptijd
9:30 uur

 

Evenement boeken

Cursus Stijlflexibiliteit 1-daagse cursus

We werken met 7 kleuren en aan de hand van de uitslag van een mini assessment gaan we aan de slag om je gunfactor en je stijlflexibiliteit te vergroten

Available Tickets: 8
The Cursus Stijlflexibiliteit ticket is sold out. You can try another ticket or another date.