Home Opleidingen Cursus De zelfstandig ondernemer – Juridisch
Freek Schultz

Docent

Freek Schultz
Telefoon
030 204 10 90
Email
info@letselopleidingen.nl
INSCHRIJVEN

Trainingslocatie

Garden Business Center Oudlaen
Oudlaan 4, 3515 GA Utrecht

Info over de opleiding

Lees verder

Datum

16 februari 2023

Tijd

Inloop 30 minuten voor aanvang
09:30 - 12:30

Kosten

€345,00

Niveau

Academisch

Cursus De zelfstandig ondernemer – Juridisch

Voor juristen is het zaak om bij zelfstandigenschades goed in het oog te houden welke oplossingen ons rechtssysteem biedt. Het is immers de jurist die de uitgangspunten dicteert die door de rekenkundige als uitgangspunt worden genomen voor zijn berekening. 

Deze cursus bestaat uit 3 dagdelen; juridisch, arbeidsdeskundig en rekenen. In het juridische dagdeel komen de juridische beginselen van het schadevergoedingsrecht aan de orde en de specifieke juridische aspecten bij zelfstandigenschade. De jurisprudentie wordt uitgediept en geanalyseerd. Ook aan de orde komt het bewijs van schade, zowel juridisch als praktisch.

Doelstelling:
Na afloop van deze cursus ken je de specifieke juridische elementen die betrekking hebben op de positie van de zelfstandig ondernemer in de letselschade. Je kent de meest recente jurisprudentie op dit vlak en je hebt handvatten gekregen om deze kennis in de praktijk ook toe te passen.

Interessant voor: Schade-experts, Schadebehandelaars, Letselschadeadvocaten, Arbeidsdeskundigen

Vooropleiding: Minimaal HBO

Combinatiekorting!
Schrijf je nu ook in voor het dagdeel rekenkundige aspecten met Erik-Jan Bakker of het dagdeel arbeidsdeskundige aspecten met Peter van der Ham. Indien je gelijktijdig inschrijft voor het rekenkundig dagdeel bedraagt de totaalprijs € 599,- *. Indien je je gelijktijdig inschrijft voor drie dagdelen, dan bedraagt de totaalprijs € 899,-*.

*Bij boeking van beide dagdelen wordt het verschil in mindering gebracht op de factuur.

Inschrijven

Cursus Zelfstandig ondernemer - Juridisch (dagdeel)

Schrijf je ook in voor de het dagdeel Zelfstandig ondernemer - Rekenen. Kosten gecombineerd ochtend- en middag € 599,- excl. BTW

Beschikbaar Tickets: <span>10 </span>
Het Cursus Zelfstandig ondernemer - Juridisch (dagdeel) ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.