Home Opleidingen (Her)examens Basistoets Letselschade

Trainingslocatie

Letsel Opleidingen Papendrecht
De Wederik 8, 3355 SK Papendrecht

Info over de opleiding

Meer informatie
QR code

Datum

27 oktober 2021

Tijd

Examendata
14:00 - 15:30

Kosten

€150,00

(Her)examens Basistoets Letselschade

Maak je in je eigen tempo de basisbeginselen eigen van het letselschade vak.  Je ontvangt van ons een reader. Daarin wordt per vakgebied de stof behandeld die benodigd is om de eerste schreden te zetten in de letselschade. Je kunt elke maand examen doen voor alle onderdelen. Zo bepaal je zelf wanneer en voor welk onderdeel je examen wilt doen.

Er zijn in totaal 3 readers. In elke reader wordt een ander aspect van het letselschade vak behandeld.

Module Kennis
In deze reader wordt de juridische basiskennis behandeld die nodig is als je in het letselschade vak werkzaam bent. Je vindt er de relevante wetsartikelen, jurisprudentie en rechtsgebieden. De reader is samengesteld onder auspiciën van Eline Spijker, advocaat bij Beer Advocaten.

Module Vaardigheden
In deze reader worden de basisvaardigheden behandeld die nodig zijn als je in het letselschade vak werkzaam bent. Je vindt er relevante literatuur op het gebied van conflicthantering, onderhandelen en gespreksvaardigheidstechnieken. De reader is samengesteld onder auspiciën van Bart Gevers, eigenaar van GOO consult en Richard de Ridder, directeur van ICCN

Module Externe deskundigheid
In deze reader wordt dieper in gegaan op rekenvaardigheid, arbeidsdeskundigheid, medisch advies en herstelgerelateerde dienstverlening. De reader is samengesteld onder auspiciën van Erik-Jan Bakker, senior rekenkundig expert bij de BureausErwin Audenaerde, arbeidsdeskundige bij Trivium AdviesJarno Krol, medisch adviseur bij de BureausJacqueline Bakker, caremanager bij Factum Advies en Francie Peters, herstelcoach bij de Bureaus.

Doelstelling:
Na het volbrengen van deze basistoets ken je de basisbeginselen van het letselschadevak. Je hebt een solide basis om je verder in het vak te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van de opleiding tot NIVRE-expert Personenschade.

Interessant voor:
Schade-experts, schadebehandelaars, arbeidsdeskundigen, herstelcoaches

Vooropleiding:
Minimaal HAVO/VWO/ MBO-4

Deze basistoetsen gelden als toelatingseis voor de opleiding tot NIVRE-expert Personenschade. Wil je daar meer info over? Meld je dan aan voor een van onze gratis voorlichtingsbijeenkomsten.

Bestellen readers
Je kan via deze link de gewenste module(s) bestellen. De prijs per module is € 150,00. Let dus op dat je de juiste module besteld. Uiteraard kan je ook alle modules in een keer bestellen. Na betaling van deze module(s) ontvang je binnen 1 week deze reader thuisgestuurd. Hierna bepaal je zelf op welke datum je examen doet. Verderop lees je hoe je je examen kan inplannen. Wij organiseren elke maand een examen voor alle modules.

(Her)examen
Als je de reader bestelt, is dat inclusief de kosten voor het eerste examen. Je bepaalt zelf op welke datum je examen wilt doen, je ontvangt na betaling van je factuur een link naar de inschrijfpagina voor het examen in je mailbox.

Doe je herexamen, dan kan je je via onderstaand inschrijfformulier aanmelden. Je ontvang dan na betaling van de factuur in plaats van de reader een waardebon van € 50,- te besteden bij een van de opleidingen van Letsel Opleidingen. Let ook hierbij op dat je je inschrijft voor de juiste module.

Heb je nog vragen , neem hiervoor contact met ons op. Wij wensen je veel leerplezier en succes bij je studie!

Inschrijven

HERexamen module Kennis

Schrijf je hier alleen in als je HERexamen wilt doen. Het inschrijven van het eerste examen kan alleen via de bevestigingslink welke je hebt ontvangen na het bestellen van je reader(s).

Beschikbaar Tickets: 20
Het HERexamen module Kennis ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
HERexamen module Vaardigheden

Schrijf je hier alleen in als je HERexamen wilt doen. Het inschrijven van het eerste examen kan alleen via de bevestigingslink welke je hebt ontvangen na het bestellen van je reader(s).

Beschikbaar Tickets: 20
Het HERexamen module Vaardigheden ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
HERexamen module Externe deskundigheid

Schrijf je hier alleen in als je HERexamen wilt doen. Het inschrijven van het eerste examen kan alleen via de bevestigingslink welke je hebt ontvangen na het bestellen van je reader(s).

Beschikbaar Tickets: 20
Het HERexamen module Externe deskundigheid ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.