Home Opleidingen Verdieping coachingsvaardigheden NIEUW!
Bart Gevers

Docent

Bart Gevers
Telefoon
030 204 10 90
Email
info@letselopleidingen.nl
INSCHRIJVEN

Trainingslocatie

Dotslash Utrecht
Europalaan 100

Info over de opleiding

Lees verder

Datum

10 november 2022

Tijd

Inloop 30 minuten voor aanvang
10:00 - 17:00

Kosten

€549,00

Niveau

HBO

Verdieping coachingsvaardigheden NIEUW!

Je hebt al enige of meerdere ervaringen opgedaan in de praktijk als (herstel)coach. Daarbij realiseer je je dat ervaring niet iets is wat is gebeurd, maar dat het is wat je doet met wat er is gebeurd. Een professional zoals jij kenmerkt zichzelf door het vermogen en de wil steeds opnieuw te blijven leren en te reflecteren op die ervaringen.

In het kader van “je bent nooit uitgeleerd” ga je op deze dag onder andere je eigen en elkaars ervaringen tegen het licht houden en onderzoeken wat er allemaal te ontdekken valt. Tevens worden een aantal (persoonlijke) onderwerpen die je wellicht in je (coaching) praktijk tegenkomt nader uitgelicht en besproken. Je gaat daarbij zelf uiteraard de agenda mee bepalen.

Te denken valt aan: 
• Belangen en Belangenconflict
• Presence en Zelfvertrouwen
• Vooroordelen en Aannames
• Balanceren tussen wat moet en mag
• Voor jezelf zorgen
• Maar vooral: jouw eigen vragen, issues en uitdagingen…!

Deze dag biedt een uitgelezen kans om onder professionele begeleiding – samen met vakgenoten – een diepere laag in je eigen vakmanschap aan te boren. We werken met korte inleidingen, veel dialoog, coach the coach-sessies en eigen casuïstiek.

Doelstelling:
Na deze dag kun je je vak weer uitoefenen met nieuwe inspiratie, inzichten, herijkte (zelf-)kennis en tips/tools om je werk (nog) effectiever, zinvoller en bevredigender te maken.

Interessant voor: Herstelcoaches en alle letselschadeprofessionals die hun coachingsvaardigheden willen finetunen.

Vooropleiding: Minimaal HAVO / VWO / MBO-4.

Inschrijven

Terugkom- en verdiepingsdag herstelcoaches

In het kader dus van “je bent nooit uitgeleerd” ga je op deze dag je eigen en elkaars ervaringen tegen het licht houden en onderzoeken wat er allemaal te ontdekken valt. Tevens kunnen een aantal (persoonlijke) onderwerpen die je wellicht in je (coaching) praktijk tegenkomt nader worden uitgelicht en besproken.

Beschikbaar Tickets: <span>12 </span>
Het Terugkom- en verdiepingsdag herstelcoaches ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.