Home Opleidingen Voorlichtingsdagen opleidingshuis Middel Zwaar Letsel (op locatie)
Francie Peters

Docent

Francie Peters
Telefoon
030 204 10 90
Email
info@letselopleidingen.nl
INSCHRIJVEN

Trainingslocatie

Letsel Opleidingen
Europalaan 500, 3526 KS Utrecht
QR code

Datum

07 september 2021

Tijd

Inloop 30 minuten voor aanvang
14:00 - 15:00

Kosten

Gratis

Voorlichtingsdagen opleidingshuis Middel Zwaar Letsel (op locatie)

De opleiding is een combinatie van zelfstudie en Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) onder leiding van bekwame docenten. De opleiding kent drie pijlers; kennis, vaardigheden en externe deskundigheid. Aan bod komt onder andere juridische vraagstukken, communicatietechnieken, rekenkundig advies, herstelcoaching, medisch- en arbeidsdeskundig advies en een grote hoeveelheid casuïstiek!

De opleiding bestaat uit 2 delen;

Deel 1: Basisopleiding
Dit is een zelfstudie op basis van een door Letsel Opleidingen aangeboden reader, inclusief toelatingsexamen voor de opleiding Personenschade

Deel 2: Opleiding Personenschade
Bij deze opleiding worden door middel van Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) gedurende vier weken aan de slag gegaan met de opgedane kennis van de zelfstudie (reader basiskennis). Er wordt veelal gebruik gemaakt van casuïstiek zodat je nu ook echt praktisch aan de slag kunt met jouw kennis uit de basisopleiding.

Door het afnemen van een toelatingsexamen beschikt iedere deelnemer van de opleiding over dezelfde basiskennis die vervolgens niet meer behandeld hoeft te worden tijdens de opleiding zelf. Op deze manier wordt de tijd van de opleiding ingekort en worden dus ook kosten bespaard.

“Het is net als je rijbewijs halen in slechts drie weken tijd: door de intensiteit te verhogen, leer je sneller”
– Francie Peters, Directeur Letsel Opleidingen –

Wil je meer info over de opleiding? Schrijf je dan in voor een van de gratis voorlichtingsdagen via onderstaand formulier.

Inschrijven

Voorlichtingsdag opleidingshuis Middel Zwaar Letsel

Gratis voorlichtingsdag ten behoeve van het opleidingshuis Middel Zwaar Letsel.

Beschikbaar Tickets: 20
Het Voorlichtingsdag opleidingshuis Middel Zwaar Letsel ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.