Selecteer een pagina
Claudia Camu

Docent

Claudia Camu
Telefoon
030 204 10 90
Email
info@letselopleidingen.nl
Letsel Opleidingen

Trainingslocatie

Letsel Opleidingen
Europalaan 500, 3526 KS Utrecht
Categorie

Next Event

QR Code

Datum

09 okt 2019

Tijd

09:30

Kosten

€ 449,- (ex btw)

Labels

1-Daagse cursus

Cursus Weerstand en feedback

Als personenschade professional bevind je je regelmatig in diverse spanningsvelden waardoor er zich diverse zaken kunnen afspelen in je brein (bijvoorbeeld je vlucht-/vechtreflex). Het is dan ook van het grootste belang dat je je tijdig en op een juiste manier uitspreekt en/of grenzen aangeeft. Met andere woorden, hoe help je jezelf vanuit je oerbrein weer in je cognitieve brein en zeg en doe je slimme dingen?

Doel en resultaat
Na deze cursus weet je dat je reptielenbrein altijd op de loer ligt om jou te beschermen, maar dat het je ook niet zulke handige dingen laat doen. Je herkent dit en weet vervolgens ook hoe hier weer uit te geraken om vanuit je cognitieve brein slim te handelen. Ook leer je om de ander in dergelijke situaties weer tot rede te brengen. Na de cursus kun je ook op een eenvoudige maar zeer effectieve en veilige manier feedback geven, dusdanig dat de boodschap helder overkomt maar zonder dat er schade aan de relatie ontstaat.

Onderwerpen
Wees je bewust van je oerbrein en omzeil dit met je cognitieve brein
Wat triggert jou in je vlucht- of vechtreflex?
Hoe zet je belemmerende gedachten om in helpende gedachten?
Hoe ga je om met feedback?
Feedback geven in 7 veilige stappen.

Voor wie
Letselschade experts en –behandelaars, (Medisch) secretaresses, Arbeidsdeskundigen, Medisch adviseurs en Herstelcoaches.

Datum
3 maart 2020 van 9.30-16.30 uur

Tijdstip inloop
9:30 uur