Selecteer een pagina
Janske van Eersel

Docent

Janske van Eersel
Telefoon
030 204 10 90
Email
info@letselopleidingen.nl
INSCHRIJVEN
Letsel Opleidingen

Trainingslocatie

Letsel Opleidingen
Europalaan 500, 3526 KS Utrecht
Categorie

Next Event

QR Code

Datum

01 okt 2020

Tijd

12:30

Kosten

€ 349,- (ex btw)

Labels

Workshop

Workshop Rouwen om baanverlies

In deze workshop worden wetenschappelijke inzichten en resultaten gedeeld rondom rouwen om baanverlies en letselschade, praktijk en theorie aan elkaar gekoppeld, stilgestaan bij signalering van gecompliceerde rouwklachten en de impact die het heeft op welzijn en perspectief van cliënten. Binnen de letselschade gaat verlies van gezondheid vaak gepaard met verlies van werk, en vechten de primaire en secundaire verliezen om beurten om aandacht. Een pittig proces voor cliënten, wat zelfs kan leiden tot de ontwikkeling van gecompliceerde rouwklachten. Tijdens de workshop word je meegenomen in de wereld van rouw en verlies. In het bijzonder hoe kun je gecompliceerde rouwklachten herkennen, wat zijn risicofactoren, wat is de impact van gecompliceerde rouw en wat is er nodig om deze klachten te reduceren. Dit wordt besproken vanuit het perspectief rouwen om baanverlies en gekoppeld aan de letselschade.

Het betreft een interactieve workshop, met ruimte voor het inbreng van casussen en vragen, zodat de nieuwe kennis en inzichten direct in de praktijk kunnen worden toegepast.

Janske van Eersel is buitenpromovendus bij de Universiteit Utrecht. Samen met prof. dr. Toon Taris en prof. dr. Paul Boelen verricht zij sinds 2015 onderzoek naar gecompliceerde rouwklachten als gevolg van baanverlies.

Datum
1 oktober 2020 van 12:30 – 16:30 uur

Tijdstip inloop
12:00 uur

Evenement boeken

Workshop Rouwen om baanverlies

Tijdens de workshop word je meegenomen in de wereld van rouw en verlies. In het bijzonder hoe kun je gecompliceerde rouwklachten herkennen, wat zijn risicofactoren, wat is de impact van gecompliceerde rouw en wat is er nodig om deze klachten te reduceren. Dit wordt besproken vanuit het perspectief rouwen om baanverlies en gekoppeld aan de letselschade.

Available Tickets: 7
The Workshop Rouwen om baanverlies ticket is sold out. You can try another ticket or another date.