Home Opleidingen Workshop Rouwen om baanverlies
Janske van Eersel

Docent

Janske van Eersel
Telefoon
030 204 10 90
Email
info@letselopleidingen.nl
INSCHRIJVEN

Trainingslocatie

BCN Utrecht
Daltonlaan 100, 3584 BJ Utrecht

Info over de opleiding

Meer Lezen
QR code

Datum

17 februari 2022

Tijd

Inloop 30 minuten voor aanvang
13:00 - 16:00

Kosten

€349,00

Niveau

Academisch

Workshop Rouwen om baanverlies

In deze workshop worden wetenschappelijke inzichten en resultaten gedeeld rondom rouwen om baanverlies en letselschade, praktijk en theorie aan elkaar gekoppeld, stilgestaan bij signalering van gecompliceerde rouwklachten en de impact die het heeft op welzijn en perspectief van cliënten. Binnen de letselschade gaat verlies van gezondheid vaak gepaard met verlies van werk, en vechten de primaire en secundaire verliezen om beurten om aandacht. Een pittig proces voor betrokkenen, wat zelfs kan leiden tot de ontwikkeling van gecompliceerde rouwklachten.

Het betreft een interactieve workshop, met ruimte voor het inbreng van casussen en vragen, zodat de nieuwe kennis en inzichten direct in de praktijk kunnen worden toegepast.

Doelstelling

Na afloop van deze workshop ken je de inzichten op wetenschappelijk gebied met betrekking tot rouwen om baanverlies en de impact daarvan op het afwikkelen van een letselschade. Je begrijpt dat zowel primaire als secondaire verliezen van invloed zijn op het letselschadeproces en kunt deze kennis ook gebruiken om een letselschade sneller en beter af te wikkelen.

Interessant voor: Directeuren, Managers, Arbeidsdeskundigen, Schade-experts, Schadebehandelaars, Letselschadeadvocaten

Vooropleiding: Minimaal HBO

Inschrijven

Workshop Rouwen om baanverlies

Tijdens de workshop word je meegenomen in de wereld van rouw en verlies. In het bijzonder hoe kun je gecompliceerde rouwklachten herkennen, wat zijn risicofactoren, wat is de impact van gecompliceerde rouw en wat is er nodig om deze klachten te reduceren. Dit wordt besproken vanuit het perspectief rouwen om baanverlies en gekoppeld aan de letselschade.

Beschikbaar Tickets: 8
Het Workshop Rouwen om baanverlies ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.