Home Opleidingen Workshop zelfstandig rekenen
Erik-Jan Bakker

Docent

Erik-Jan Bakker
Telefoon
030 204 10 90
Email
info@letselopleidingen.nl

Andere docenten

Robert Withagen
Robert Withagen
Telefoon
030 - 204 10 90
Email
info@letselopleidingen.nl
Info over de opleiding

Trainingslocatie

BCN Utrecht
Daltonlaan 100, 3584 BJ Utrecht

Info over de opleiding

Info over de opleiding

Datum

21 juni 2022
Verlopen!

Tijd

Inloop 30 minuten voor aanvang
12:30 - 16:30

Kosten

€345,00

Niveau

Academisch

Workshop zelfstandig rekenen

Na het volgen van de rekencursussen weet je theoretisch gezien hoe een schadeberekening tot stand komt. Toch kan de stap naar het zelf maken van een (eenvoudige en/of indicatieve) berekening of het maken van een goede schadereservering nog groot zijn. Dat heeft veelal te maken met onbekendheid met het RekenProgramma®, waardoor je niet op de hoogte bent welke posten waar in het programma moeten worden ingevuld om een betrouwbare berekening van de schade te krijgen.

Tijdens deze praktische workshop wordt geen theorie behandeld, maar worden stap-voor-stap alle functionaliteiten van Het RekenProgramma® gedemonstreerd. Ook ga je zelf een berekening maken in het RekenProgramma®. De eerste casus wordt ter beschikking gesteld en wordt klassikaal behandeld. Maar daarna mag je met je eigen zaken aan de slag. Docent Erik-Jan Bakker of Robert Withagen zijn beschikbaar om je verder op weg te helpen, mocht je onverhoopt toch vastlopen.

Doelstelling:
Na afloop van deze workshop ken je de specifieke mogelijkheden van het RekenProgramma en kun je de diverse functies van het RekenProgramma toepassen. Je kunt de rekenkundige componenten van jouw eigen letselschadedossier op de juiste plaatsen in het RekenProgramma invoeren en bent daardoor in staat zelf een schadeberekening te maken.

Interessant voor: Managers, Leidinggevenden, Letselschadeadvocaten, Schadebehandelaars, Schade-experts

Vooropleiding: Minimaal HBO
Let op: deelnemers dienen hun eigen laptop mee te nemen. Basiskennis rekenvaardigheid is vereist. Aan de deelnemers wordt een tijdelijke licentie van het RekenProgramma® ter beschikking gesteld.

*Houders van een licentie van het RekenProgramma® krijgen een korting van € 245,- op het cursusgeld. Aan deelnemers van de workshop die binnen 1 maand na het volgen van deze workshop een licentie op het RekenProgramma® nemen, wordt een korting op de licentiekosten verstrekt van € 245,-