Cursus Netwerken kun je leren

“Social Media is een tool, netwerken is een skill”

 

JA, IK HEB INTERESSE!

Kennis is macht, zegt men. Maar zonder kennissen is het een harde dobber om elke keer maar weer aan nieuwe relaties te komen. Een goed netwerk biedt kansen. Je kunt hierbij denken aan opdrachten, banen, projecten, fusies, personeel, kennis, nieuwe klanten of goederen. De beste kansen worden meestal eerst gedeeld binnen het eigen netwerk, voordat ze überhaupt naar buiten komen!

Er zijn diverse manieren en mogelijkheden om te netwerken. Dat kan in de vorm van gestructureerde bijeenkomsten, maar een ieder heeft wel eens in een zaal gestaan bij een tafel met een drankje en een nootje waarbij je het zelf maar moest regelen. Hoe ga je hier in de praktijk mee om?

In deze cursus leer je netwerken bij diverse netwerkgelegenheden. Belangrijk onderdeel is het in kaart brengen van jouw netwerk. Welke eigenschappen heb je verder nodig om succesvol te netwerken? Hoe stel je jezelf in staat om het geen verloren tijd te laten zijn, maar haal je er het beste en meeste uit?

Daarnaast is er in deze cursus aandacht voor tien ijzersterke LinkedIn-tips om er voor te zorgen dat je ook op LinkedIn je netwerk en eigen positie goed voor elkaar hebt! Uiteindelijk gaat het er om niet meer zelf een boodschap te verkopen, maar om er voor te zorgen dat je boodschap gekocht wordt. Daarnaast gaan we ook nog werken aan je pitch!

Doelstelling
Na afloop van deze cursus herken je wat er voor nodig is om op een effectieve manier te netwerken. Je kunt tips en tricks toepassen om je netwerk uit te breiden en/of te intensiveren.

Interessant voor
Managers, leidinggevenden, schade-experts, schadebehandelaars, letselschadeadvocaten, medisch adviseurs, herstelcoaches, arbeidsdeskundigen, rekenkundig experts

DOCENT

Remco Oranje

Opleidingen ter inspiratie!