Terugkom- en verdiepingsdag herstelcoaches

In het kader dus van “je bent nooit uitgeleerd” ga je op deze terugkomdag je eigen en elkaars ervaringen tegen het licht houden en onderzoeken wat er allemaal te ontdekken valt.

INSCHRIJVEN

Je hebt inmiddels de nodige ervaring opgedaan in de praktijk met herstelcoaching. Na de opleiding voor herstelcoach is je rugzak inmiddels behoorlijk aangevuld met concrete ervaringen. Tegelijkertijd realiseer je je dat ervaring niet iets is wat is gebeurd, maar dat het is wat je doet met wat er is gebeurd. Een professional zoals jij kenmerkt zichzelf door het vermogen en de wil steeds opnieuw te reflecteren op en te leren van die ervaringen.

In het kader dus van “je bent nooit uitgeleerd” ga je op deze terugkomdag je eigen en elkaars ervaringen tegen het licht houden en onderzoeken wat er allemaal te ontdekken valt. Tevens kunnen een aantal (persoonlijke) onderwerpen die je wellicht in je coaching praktijk tegenkomt nader worden uitgelicht.

Te denken valt aan: 
• Belangen en Belangenconflict
• Presence en Zelfvertrouwen
• Vooroordelen en Aannames
• Balanceren tussen wat moet en mag
• Voor jezelf zorgen
• Maar vooral: jouw eigen vragen, issues en uitdagingen…!

Deze dag biedt een uitgelezen kans om onder professionele begeleiding – samen met vakgenoten – een diepere laag in je eigen vakmanschap aan te boren. We werken met korte inleidingen, veel dialoog, coach the coach-sessies en eigen casuïstiek.

Doelstelling:
Na deze dag kun je je vak weer uitoefenen met nieuwe inspiratie, inzichten, herijkte (zelf-)kennis en tips/tools om je werk (nog) effectiever, zinvoller en bevredigender te maken.

Interessant voor: Herstelcoaches

Vooropleiding: Minimaal HAVO / VWO / MBO-4.

DOCENT

Bart Gevers

Opleidingen ter inspiratie!