Verdieping coachingsvaardigheden

In het kader dus van “je bent nooit uitgeleerd” ga je op deze dag je eigen en elkaars ervaringen tegen het licht houden en onderzoeken wat er allemaal te ontdekken valt.

INSCHRIJVEN

Je hebt al enige of meerdere ervaringen opgedaan in de praktijk als (herstel)coach. Daarbij realiseer je je dat ervaring niet iets is wat is gebeurd, maar dat het is wat je doet met wat er is gebeurd. Een professional zoals jij kenmerkt zichzelf door het vermogen en de wil steeds opnieuw te blijven leren en te reflecteren op die ervaringen.

In het kader van “je bent nooit uitgeleerd” ga je op deze dag onder andere je eigen en elkaars ervaringen tegen het licht houden en onderzoeken wat er allemaal te ontdekken valt. Tevens worden een aantal (persoonlijke) onderwerpen die je wellicht in je (coaching) praktijk tegenkomt nader uitgelicht en besproken. Je gaat daarbij zelf uiteraard de agenda mee bepalen.

Te denken valt aan: 
• Belangen en Belangenconflict
• Presence en Zelfvertrouwen
• Vooroordelen en Aannames
• Balanceren tussen wat moet en mag
• Voor jezelf zorgen
• Maar vooral: jouw eigen vragen, issues en uitdagingen…!

Deze dag biedt een uitgelezen kans om onder professionele begeleiding – samen met vakgenoten – een diepere laag in je eigen vakmanschap aan te boren. We werken met korte inleidingen, veel dialoog, coach the coach-sessies en eigen casuïstiek.

Doelstelling:
Na deze dag kun je je vak weer uitoefenen met nieuwe inspiratie, inzichten, herijkte (zelf-)kennis en tips/tools om je werk (nog) effectiever, zinvoller en bevredigender te maken.

Interessant voor: Herstelcoaches en alle letselschadeprofessionals die hun coachingsvaardigheden willen finetunen.

Vooropleiding: Minimaal HAVO / VWO / MBO-4.

DOCENT

Bart Gevers

Opleidingen ter inspiratie!