Home Opleidingen Cursus re-integratie in en rond de letselschadepraktijk
Erwin Audenaerde

Docent

Erwin Audenaerde
Telefoon
030 204 10 90
Email
info@letselopleidingen.nl

Andere docenten

Lydia Charlier
Lydia Charlier
Telefoon
030 204 10 90
Email
info@letselopleidingen.nl
Lees verder

Trainingslocatie

Letsel Opleidingen
Europalaan 500, 3526 KS Utrecht

Info over de opleiding

Lees verder

Datum

02 maart 2021
Verlopen!

Tijd

Inloop 30 minuten voor aanvang
09:30 - 16:30

Niveau

Academisch

Cursus re-integratie in en rond de letselschadepraktijk

Vanwege de genomen maatregelen in verband met Corona is deze opleiding helaas uitgesteld tot het najaar 2021. Wil je je alvast inschrijven of op de hoogte gehouden worden van de nieuwe datum? Stuur ons dan een berichtje via ons contactformulier 

Werkgevers hebben de verplichting om na letsel terugkerende werknemers met inachtneming van de Wet Poortwachter te re-integreren. De binnen de letselschadepraktijk te stellen eisen aan re-integratie verschillen wezenlijk met de eisen in andere sectoren. In deze cursus wordt hierop ingezoomd.

In deze cursusdag wordt stilgestaan bij de aan de werkgever in de re-integratie te stellen eisen en bij de positie van re-integratie binnen het aansprakelijkheidsrecht. Door in het letselschadetraject tijdig aan beide trajecten aandacht te besteden kan grote winst worden behaald. De rechten en plichten van alle actoren worden belicht.

Doelstelling:

Na afloop van deze cursus ken je juridische en arbeidsdeskundige aspecten die van belang zijn in een re-integratietraject. Je begrijpt wat nodig is voor een succesvolle re-integratie en hoe je de kansen op een positieve uitkomst kunt beinvloeden.

Interessant voor: Schade-experts, Schadebehandelaars, Letselschadeadvocaten, Herstelcoaches, Medisch Adviseurs.

Vooropleiding: Minimaal HBO