Accreditatie

Borging van kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Daarom zijn wij trots op de door ons behaalde accreditaties & keurmerken.

Wij verwachten van onze studenten inzet en kwaliteit, dus geldt dit ook andersom. Afgelopen jaren hebben wij ons ingezet voor het behalen van accreditaties en keurmerken om de kwaliteit te garanderen waar wij voor willen staan. Dus kunnen wij nu ook met trots onze behaalde accreditaties en keurmerken presenteren. Natuurlijk blijven wij allemaal mensen en staan wij open voor verbetering, dus heb je een opmerking of idee voor een inspirerende, nieuwe opleiding. Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

Francie Peters, Letsel Opleidingen

Per 1 december 2020 zijn wij in het bezit van het keurmerk van het NRTO. Daarom conformeren wij ons graag aan de gedragscode(s) die door de NRTO zijn opgesteld.

De beginselen die in de gedragscodes centraal staan zijn:
• Zorgvuldigheidsbeginsel
• Rechtszekerheidsbeginsel
• Redelijkheidsbeginsel
• Betrouwbaarheidsbeginsel
• Kenbaarheidsbeginsel

De gedragscodes van het NRTO zijn te downloaden via deze link.

Borging van kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Daarom zijn wij ook heel trots dat onderstaande opleidingen SNRO Hbo-conform zijn gecertificeerd!

Meer informatie over SNRO vind je op https://snro-instituut.nl/

Letsel Opleidingen is ingeschreven bij de CrKBO en voldoet daarmee aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Letsel Opleidingen Examenregelement Opleiding Herstelcoach (download PDF)

Letsel Opleidingen Studentenstatuut (download PDF)

Letsel Opleidingen Klachtenprocedure (download PDF)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief