Workshop Zelfstandig rekenen

Tijdens deze praktische workshop wordt geen theorie behandeld, maar worden stap voor stap alle functionaliteiten van Het RekenProgramma® gedemonstreerd.

INSCHRIJVEN

Na het volgen van de rekencursussen weet je theoretisch gezien hoe een schadeberekening tot stand komt. Toch kan de stap naar het zelf maken van een (eenvoudige en/of indicatieve) berekening of het maken van een goede schadereservering nog groot zijn. Dat heeft veelal te maken met onbekendheid met Het RekenProgramma®, waardoor je niet op de hoogte bent welke posten waar in het programma moeten worden ingevuld om een betrouwbare berekening van de schade te krijgen.

Tijdens deze praktische workshop wordt geen theorie behandeld, maar worden stap voor stap alle functionaliteiten van het RekenProgramma gedemonstreerd. Ook ga je zelf een berekening maken in Het RekenProgramma.

De eerste casus wordt ter beschikking gesteld en wordt klassikaal behandeld. Daarna mag je met je eigen zaken aan de slag. Docent Erik-Jan Bakker of Robert Withagen is beschikbaar om je verder op weg te helpen, mocht je onverhoopt vastlopen.

Let op

  • Deelnemers dienen hun eigen laptop mee te nemen.
  • Basiskennis rekenvaardigheid is vereist.
  • Aan de deelnemers wordt een tijdelijke licentie van Het RekenProgramma ter beschikking gesteld.

Doelstelling
Na afloop van deze workshop ken je de specifieke mogelijkheden van Het RekenProgramma en kun je de diverse functies van Het RekenProgramma toepassen. Je kunt de rekenkundige componenten van jouw eigen letselschadedossier op de juiste plaatsen in het RekenProgramma invoeren en bent daardoor in staat zelf een schadeberekening te maken.

Interessant voor
Managers, leidinggevenden, letselschadeadvocaten, schadebehandelaars, schade-experts

Korting
Ben je reeds in het bezit van een licentie van Het RekenProgramma? Profiteer dan van de aantrekkelijke korting. Houders van een licentie van Het RekenProgramma krijgen een korting van € 299 op het cursusgeld. Aan deelnemers van de workshop die binnen 1 maand na het volgen van deze workshop een licentie op Het RekenProgramma nemen, wordt een korting op de licentiekosten verstrekt van € 299,-.

DOCENT

Erik-Jan Bakker

Robert Withagen

Opleidingen ter inspiratie!