Afgelopen dinsdag organiseerde Letsel Opleidingen B.V. een voorlichtingsbijeenkomst voor de opleiding Herstelcoach. De herstelcoach is een inmiddels niet meer weg te denken professional in het letselschadevak. Tijdens de opleiding leer je meer over de inhoud van het vak, de specifieke vaardigheden die de herstelcoach moet beheersen en oefen je samen met een acteur de specifieke gesprekstechnieken. Deze opleiding is niet alleen interessant voor Managers, Leidinggevenden, Letselschadeadvocaten, Schadebehandelaars, Schade-experts, Arbeidsdeskundigen en coaches, maar ook voor Loopbaanadviseurs, fysiotherapeuten, klachtfunctionarissen, medisch adviseurs, ergotherapeuten.

Manon Smit, Office Manager bij Letsel Opleidingen B.V. gaf samen met Marijke Levelink, Studiecoördinator bij Letsel Opleidingen B.V. en Herstelcoach bij de Bureaus een informerende presentatie over de opleiding. Onderwerpen als; Wat is het doel van herstelcoaching? Hoe ziet de opleiding eruit? Wat is de kans op een baan als herstelcoach? zijn aan bod gekomen.

“Het mooie aan deze opleiding is dat je niet alleen alles leert over het vak Herstelcoaching, maar ook een persoonlijke groei doormaakt.” aldus Manon Smit.

Om deel te nemen aan de opleiding moet je beschikken over minimaal een HAVO, VWO of MBO-4 diploma en enige kennis over de vaststelling van letselschade.

Heb je de voorlichtingsbijeenkomst gemist? Geen paniek! Op 10 december 2021 vindt er nog een online voorlichtingsbijeenkomst plaats, kijk op Voorlichtingsbijeenkomst opleiding Herstelcoach (online) – Letsel Opleidingen en schrijf je in!

Wil je meer informatie over de opleiding of een andere opleiding? Neem dan contact op met Letsel Opleidingen B.V. of schrijf je in voor Letsel Opleidingen.